Welkom op Kids Yoga by Kim


Yogalessen speciaal voor het basisonderwijs


Kids Yoga by Kim laat leerlingen en leerkrachten kennismaken met yoga in de klas. De workshops zijn gericht op leerlingen uit de onder-, midden- en bovenbouw van het (speciaal) basisonderwijs in de omgeving van Enschede. De leerkrachten krijgen handreikingen waarmee zij gedurende de schooldag de concentratie en rust kunnen bevorderen in de klas. Door yoga en ademhalingsoefeningen te integreren tijdens de les/schooldag creëer je ontspanning. 

Naast de workshop kan een school ervoor kiezen om een aantal vaste yoga lessen in te plannen om zo nog meer kracht te zetten achter de werking van yoga op school.  

Studies wijzen uit dat yoga concentratie, geheugen, zelfvertrouwen, academische prestatie verhogen en gedrag in de klas en zelfs stress en angst aanzienlijk verminderen. Dit met het bovengenoemde probleem van de toenemende druk voor zowel kinderen, leerkrachten en ouders biedt Kids Yoga by Kim niet alleen voor iedereen toegankelijke yoga, maar het is ook nog een een uitstekende en betaalbare oplossing voor dit groeiende westerse probleem.

Voor meer informatie of vragen mag u gerust contact met mij opnemen via het contactformulier.

Namasté Kim


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram