Informatie


Kinderyoga is een manier om kinderen bewust te laten worden van hun lichaam en geest. Weten en voelen wie je bent. Yoga is een groeiproces waarin je probeert jezelf te leren kennen vanuit verschillende aspecten en waarbij je komt tot een evenwicht. Daarom is het mooi om al vroeg te beginnen. Steeds meer mensen zijn van mening dat het de hoogste tijd is om yoga in het huidige onderwijs een plaats te bieden. Steeds meer scholen zien het nut hiervan in. De druk van het prestatiegerichte werken, steeds groter wordende groepen, hoge verwachtingen van ouders en de maatschappij samen met de vele vakken waaraan voldaan dient te worden geeft stress aan kind en leerkracht. Yoga biedt hierin een uitstekende uitkomst. Door yoga aan kinderen aan te bieden komt er rust in hoofd en lichaam. Yoga ontwikkelt zelfvertrouwen, verhoogt de concentratie en kinderen leren te luisteren naar hun lichaam.

De workshops zijn gericht op leerlingen en leerkrachten in de omgeving van Enschede. De leerlingen leren ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen. De leerkrachten krijgen handreikingen om deze toe te passen gedurende de schooldag.

Een school kan kiezen voor verschillende workshops. Voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten neemt u contact met Kids Yoga by Kim op.


 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram